Ock

İlkokul Fiziksel Etkinlikler kapsamında Çift Ayak Atlama oyunu ile 2A Sınıfı okulumuzu ilçede temsil edecektir. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Ock

Sağlıklı Yaşam ilkesi doğrultusunda okulumuzda ders öncesi öğrencilerimizle birlikte Sağlıklı Yaşam Egzersizleri yapıyoruz.

Ock

Kaymakamımız Sayın Kadir DUMAN, okul bahçemize yapılmakta olan prefabrik 2 derslikli anasınıfı inşaatını ziyaret edip, incelemelerde bulunmuşlardır. Kendilerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür PARILTI eşlik etmişlerdir. Hayırsever Merhume Gülcan BEDİZ adına yaptırılan anasınıfımızın zemin hazırlığı yapılmaktadır. Hayırsever Merhume Gülcan BEDİZ'e Allahtan rahmet diliyoruz.

Ock

Sınıflarımızca gerçekleştirilen Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunlarından bir kısmının görselleri aşağıdadır. Okulumuzda sınıflarımızca bakanlığımızın yayıonladığı kitapçık örnek alınarak Çocuk Oyunları oynatılmaktadır.

Ara

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde Cumhuriyetimizin 100. yılında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımlarıyla #19232023TekirdağOkuyor başlık etiketiyle gerçekleştirdiğimiz etkinliğe idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. 19:23-20:23 saatleri arasında il genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar okuma anlarına ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak farkındalık oluşturma konusunda duyarlılıklarını sergilediler. Etkinliğimize katılan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında 19.12.2023 Salı günü 19.23-20.23
saatleri arasında "Tekirdağ Okuyor" etkinliği yapılması planlanmaktadır.
Bu kapsamda 19.12.2023 Salı günü 19.23-20.23 saatleri arasında tüm öğretmen, ögrenci ve velilerimizin evlerinde katılımları ile düzenlenecektir.

Ara

Geleneksel Çocuk Oyunları Etkinlikleri kapsamında il millî eğitim müdürlükleri koordinesinde il, ilçe genelinde ve okullarda geleneksel çocuk oyunları şenliği etkinlikleri için hazırlanan "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Uygulama Kılavuzu" nun okullarımıza sağladığı katkıları görmek, tüm eğitimcilerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Ara

Sn. Kaymakamımız Kadir DUMAN önceliğinde başlatılan Ergene Okuyor Projesi Aralık ayı etkinliği gerçekleştirildi. Tüm anne babalar ve öğrencilerimiz okuma saati gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz okuma saatlerinde kitap okumaktadır. Hergün okulda 20 dk okuma etkinliği yapılmaktadır. Okuma etkinliği ile öğrencilerimizin zihinlerinde yeni ufuklar açılmaktadır.

3 ve 4. Sınıflarımız Atatürk evini ziyaret ettiler.️

Ara

Ergene İlçe sağlık müdürlüğü tarafından, öğrencilerimize Sağlıklı beslenme, Sağlıklı yaşam konulu eğitim verilmiştir.

Kas

Sn. Kaymakamımız Kadir DUMAN önceliğinde başlatılan Ergene Okuyor Projesi Kasım ayı etkinliği gerçekleştirildi. Tüm anne babalar ve öğrencilerimiz okuma saati gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz okuma saatlerinde kitap okumaktadır. Hergün okulda 20 dk okuma etkinliği yapılmaktadır. Okuma etkinliği ile öğrencilerimizin zihinlerinde yeni ufuklar açılmaktadır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma günü okulumuzda gerçekleştirildi. Saygı ve özlemle anıyoruz...

Kas

100. yılıını kutladığımız Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.