Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Velilerimiz tarafından büyük ilgi gören törenimiz sınıflarımızın gösteriyle gerçekleştirildi. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize emeklerinden olayı teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin bayramıı kutluyoruz.

Törenimize ait fotoğraflarımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür PARILTI okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır. Ayrıca Durmuş AKSU tarafından  Gülcan BEDİZ adına yaptırılan prefabrik anasınıfı inşaatımızıda ziyaret etmişlerdir. Kendilerine Şube Müdürleri Hidayet GÖKTAÇ ve Serap DİBEK eşlik etmişlerdir.

Nis

Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışma sonucunda e-randevu sistemi açılmıştır. Veli-ögretmen görüşmeleri e-randevu üzerinden e devlet şifresi ile giriş yapılarak velilerimiz tarafından randevu alınarak görüşme sağlanacaktır. Ana sayfamızda bulunan linke tıklayarak randevu alabilirsiniz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü törenimiz, günün anlam ve önemine yakışır şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü törenimizi günün anlam ve önemine yakışır şekilde yapmış bulunmaktayız. İlgili görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Fiziksel Etkinlikler yarışmaları 2. Sınıflar Çift Ayak Atlama yarışmasında 2A Sınıfımız İlçe birincisi olarak, İlde düzenlenecek olan finallere katılmaya hak kazandılar. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, İlde düzenlenecek finalde başarılar diliyoruz.

Mrt

İlçede düzenlenen Ramazan Ayı panosu yarışmasına katılmak için panomuzu hazırladık. Hoşgeldin On Bir Ayın Sultanı Ramazan...

Mrt

Jandarma Komutanlığı tarafından Mobil Trafik Eğitim aracı ile öğrencilerimize eğitim verilmiştir. Bu keyifli eğitim için Jandarma personellerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sayın Kaymakamımız Sayın Kadir DUMAN öncülüğünde yürütülen Ergene Okuyor Projesi Şubat ayı ailecek okuyoruz etkinliği düzenlendi. Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

15 Şubat Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri gününe ilişkin Bilgi Notuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikler haftası, Okulumuzda bakanlığımızın yayınladığı planlama çerçevesinde okul planı düzenlenerek etkinliklere başlanmıştır.

Planlamamız doğrultusunda Pazartesi günü Dönem Sonu Faaliyetler, oyun saati, kitap okuma faaliyetleri, Zeka oyunları, sinema saati... olarak devam etmektedir.

Ock

Akıl Zeka Oyunları kapsamında düzenlenen yarışmalarda okulumuzu İlçede Temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

İlkokul Fiziksel Etkinlikler kapsamında Çift Ayak Atlama oyunu ile 2A Sınıfı okulumuzu ilçede temsil edecektir. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Ock

Sağlıklı Yaşam ilkesi doğrultusunda okulumuzda ders öncesi öğrencilerimizle birlikte Sağlıklı Yaşam Egzersizleri yapıyoruz.

Ock

Kaymakamımız Sayın Kadir DUMAN, okul bahçemize yapılmakta olan prefabrik 2 derslikli anasınıfı inşaatını ziyaret edip, incelemelerde bulunmuşlardır. Kendilerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür PARILTI eşlik etmişlerdir. Hayırsever Merhume Gülcan BEDİZ adına yaptırılan anasınıfımızın zemin hazırlığı yapılmaktadır. Hayırsever Merhume Gülcan BEDİZ'e Allahtan rahmet diliyoruz.