ENGİN GÜNEY - Müdür

21 Ekim 1984 Bursa Karacabey doğumludur. Sırasıyla Karacabey Atatürk İlkokulu, Ortaokulu ve Karacabey lisesinde (Y. Dil Ağırlıklı) öğrenimini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünü 2007 yılında tamamlamıştır. 2007 yılı Eylül ayında Kastamonu Cide İshakça İlköğretim okulunda sözleşmeli Müdür yetkili Öğretmen olarak göreve başlamıştır. 2008 yılı Mart ayında Diyarbakır Silvan Karamusa İlkokuluna kadrolu sınıf öğretmeni olarak ataması yapılmıştır. Burada yaklaşık 6 ay sınıf öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 4 yıl Müdür Vekili olarak çalışmıştır. Yerel projelerde ve yarışmalarda görev almış, Teşekkür belgesi bulunmaktadır.

2014 Ekim ayında Tekirdağ Ergene Vakıflar İlkokuluna (Mehmet İhsan Keskin İlkokulu) Sınıf öğretmeni olarak tayin olmuştur.  Burada da yaklaşık 6 ay Sınıf Öğretmenliği yaptıktan Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. 2020 Eylül ayı itibari ile halen Müdür olarak görev yapmaktadır. Eşi de Sınıf öğretmeni olup, 2 çocuk babasıdır.