YGA İLE KODLUYORUM

YGA ile Kodluyorum projesi ile öğrencilerimiz Twin Kodlama setleri ile öğrenciler kodlamayı severek öğrenecekler.

Geleceğe umutla bakan çift kanatlı gençler yetiştirmeyi amaçlayan, hem insanlığa faydalı projeler tasarlayacak kadar vicdanlı, hemde problemlere köklü çözümleri hayata geçirecek donanımlı gençler yetiştirmeyi amaçlayan YGA'nın bilim setleri ile öğrenciler, ders kazanımları ile ilişkili problemlere çözümler üreterek bunları bilim setleri ile hayata geçirme fırsatına sahip olacaklar. Problemlere çözüm ürettikçe de bu çözümler için yaptıkları prototip araçlarla derslere katılımı ve ilgisi artacaktır.

Böylelikle Çocukların Kodlamaya olan ilgileri artacak, problemlere olan bakış açısına olumlu katkılar sağlamakla birlikte, okula uyumu gelişerek sosyalleşme becerileri artması planlanmaktadır.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 15:57 - Görüntülenme: 29